Houd het spannend in bed met deze tips

Voor veel vrouwen zijn mannen vreemde wezens. Zij hebben geen idee op wat voor manier zij een/hun man kunnen verleiden. Wanneer je lang een relatie hebt kan het zijn dat de spanning in de slaapkamer verdwijnt. Je komt in een patroon terecht waarbij iedere avond hetzelfde is waardoor er weinig tot geen spanning meer is. Voor zowel de vrouw als man is het soms lastig uit te vinden wat de ander opwindend vindt. Maar vooral door te proberen kom je erachter welke nieuwe dingen je partner leuk vindt. In dit artikel zullen wij een paar tips geven die over het algemeen vaak resulteren tot extra spanning in de slaapkamer.

Koop uitdagende lingerie

Mannen zijn erg visueel ingesteld. Zij raken opgewonden van dingen die ze zien. Als je je man verrast met nieuwe en uitdagende lingerie zal hij extra opgewonden raken en wellicht zorgt dit voor extra spanning in de slaapkamer. Daarnaast zal hij je waarschijnlijk wat complimentjes geven over hoe goed je eruit ziet, wat jou als vrouw ook weer beter laat voelen.

Probeer nieuwe dingen uit

Het grootste probleem wanneer je al lang een relatie hebt is dat er geen nieuwe dingen meer geprobeerd worden. Onze tips is om dit vooral wel te doen. Er zullen vast en zeker een paar keer dingen tussen zitten die niet bij jullie passen, maar vaak genoeg ook wel. Zo kan je bijvoorbeeld eens proberen om seksspeeltjes te gebruiken. Er zijn tegenwoordig zoveel speeltjes dat er voor ieder wat wils is.

Kijk een erotische film samen

Door samen naar erotische films te kijken worden jullie misschien op nieuwe ideeën gebracht die je kan gaan uitproberen. Wel moet je in je achterhoofd houden dat in het echt niet alles precies zo gaat als in de filmpjes, maar niet geschoten is altijd mis.

 

Bron: www.erectiepillen.nl

Show Buttons
Hide Buttons