Waarom kiezen voor luxe lingerie?

Lingerie is iets wat bijna niemand ziet, maar toch voor een groot deel bijdraagt aan hoe comfortabel jij je voelt. Je wilt kwaliteit, maar je hoeft niet je halve maandsalaris eraan kwijt te zijn. Daarnaast is het kopen van een mooi setje luxe lingerie ook nog eens een boost voor je zelfvertrouwen. Door de jaren heen is er steeds meer aandacht besteed aan de decoratie van lingerie. Op deze manier krijgt lingerie iets heel vrouwelijks, wat graag getoond wil worden. Lingerie is naast praktisch, ook een kledingstuk met stijl geworden. In dit artikel komen drie luxueuze lingeriemerken aan bod.

Simone Perele lingerie

Simone Perele is een merk dat teruggaat tot in de jaren 50 van de vorige eeuw. Het is een familiebedrijf van Franse afkomst. De stoffen van het merk Simone Perele kenmerken zich door hun soepele materialen. Voor rond de 70 euro heb je een setje van bh en slip of string. Dit merk is onder andere te koop bij de Bijenkorf, maar ook online op bijvoorbeeld Zalando.nl. Het bedrijf past de kleuren en stoffen aan het seizoen aan. Het merk kenmerkt zich door een klassieke stijl qua lingerie, met veel kant.

Hanro lingerie

Hanro lingerie komt oorspronkelijk uit Zwitserland. Hét merk dat staat voor draagcomfort is Hanro lingerie. Veel artikelen zijn naadloos vervaardigd. Elke serie van Hanro lingerie heeft zijn eigen materiaal zoals 100% katoen voor in de zomer of 30% zijde voor in de wintermaanden. Het materiaal blijft licht en voelt zacht aan op de huid. De stijl kenmerkt zich door haar eenvoudigheid. De prijzen van de meeste bh’s liggen rond de 70 euro. Het merk Hanro heeft ook een uitgebreide collectie aan bodyshape wear dat comfortabel zit. De bh’s zijn zowel met beugel als in een softe versie verkrijgbaar.

Passionata lingerie

Passionata is een zeer geliefd lingeriemerk onder vrouwen. De ontwerpen zijn van Franse afkomst en zeer gedecoreerd. Zo ben je zeker van lingerie waar net zoveel aandacht aan besteed is als de rest van de outfit. De prijs van een bh ligt rond de 50 euro. De vormen passen bij elk vrouwelijk lichaam en houden rekening met elke pasvorm en cupmaat. Qua kleuren is Passionata het meest uitgebreid. Elke bh kent een bijpassende slip of string, met overeenkomende details. Tevens zijn er lingerie jurkjes te koop. Dames met grotere cupmaten kunnen ook bij Passionata terecht voor een comfortabele maar luxe bh.

Bekijk hier al onze luxe lingerie…

Show Buttons
Hide Buttons